Caroline van Egmond- Oosterwijk, Psycho-sociaal CSR/ Trauma coach

 

Sinds 1983 ben ik werkzaam als maatschappelijk werker, verslavingsspecialist, case manager Moordzaken, reclasseringsambtenaar, bedrijfsmaatschappelijk werker en Chronisch Stress Coach ( CSR). Naast mijn huidige baan bij Trubendorffer, waarin ik mensen behandel in kort durende  programma’s gericht op definitief doorbreken van hun verslavingen en behandeling van onderliggende mechanismen, ben ik sinds januari 2018 gestart als ZZP op de praktijk voor IPH.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd waarin cognitieve gedragstherapie, psychopathologie, traumaopvang, stress en verzuim en positieve psychologie, ACT, diverse personeels-en managementopleidingen. Teveel om op te noemen. Momenteel ga ik 18 Maart (2018) a.s. beginnen met de opleiding tot Trauma coach bij het ATMA instituut te Amersfoort.

 

Op de IPH doe ik samen met Margreet de intakes en neem ik de individuele en PRT behandelingen onder mijn hoede.  Verwijzingen graag via aanmelding IPH of gewoon even bellen/mailen. Ik werk vanaf 1 maart 2018 op de dinsdagen overdag en donderdagavond op de IPH. Vrijdag overdag waar nodig.

 

Tel. 06.25397890 Spreekuur tel. aanmelden of via afspraak bij IPH.

Mail: c.oosterwijk5@kpnplanet.nl 

 

Terug naar vorige pagina