Coaching & advies

In de meeste werksituaties en inmiddels ook binnen het privédomein speelt coaching een steeds grotere rol. Dit komt omdat het een manier is om talenten maximaal tot hun recht te laten komen. Op basis van gelijkwaardigheid en in onderlinge interactie worden in een afgebakend aantal sessies van acht tot tien ontmoetingen je ideeën zichtbaar gemaakt.

 

Bij coaching komen altijd persoonlijke thema's aan de orde. Daarom is het belangrijk dat de besproken onderwerpen worden aangesneden in een omgeving waar veiligheid, vertrouwen, ervaring en integriteit centraal staan. Een coach stelt vragen met als doel tot begrip, een hoger rendement en toegenomen motivatie te komen.

 

In de praktijk voor integrale psychiatrie, psychotherapie en coaching is zowel de mogelijkheid tot coaching op het persoonlijke als op het zakelijke vlak aanwezig. Vanuit een basis die is gegrond op ruime ervaring en kennis stap je in een traject waarvan de inhoud steeds weer onderling c.q. in samenspraak wordt afgestemd op je persoonlijke behoeftes en doel.