VERDIEPINGSDAGEN BUITENLAND 2020

Overzicht van eerder gegeven workshops aan zee. Deze worden doorgaans elk jaar opnieuw gegeven 

KIJK IN DE AGENDA VOOR ACTUELE INFORMATIE.

 

Uitwaaien aan zee

Iedereen heeft weleens de behoefte zich te heroriënteren op zijn leven, om enige dagen de tijd te nemen zich te verdiepen in de levensvragen omtrent jezelf, je existentie.
Binnen de praktijk voor Integrale Psychiatrie Helvoirt worden gedurende het hele jaar op regelmatige basis verdiepingsdagen gegeven in binnen- en buitenland.
Deze betreffen verschillende thema's zoals:

Rituelen uit het sjamanisme (zie onder), zingen aan zee - Schrijven aan zee - Ontdek uw bron, Ontdek uw innerlijke Boeddha -   Her-inner je -  Familieopstellingen - Transformatie - Archetypen - oermoeder in jou - praktisch vormgeven en helder krijgen van je zielenwens en meer. Kijk in de agenda) welke workshops er voor dit jaar gepland staan. 

Waar? Wissant Aan de noord Franse kust, 3 uur rijden vanaf Den Bosch


Van 6 t/m 8 maart 2020 

Masterclass systeem opstellingen

integreren van rituelen uit het sjamanisme in systeem-familieopstellingen.

De leidraad hierbij zal het theoretisch en ervaringsgebied van Daan van Kampenhout zijn, zoals neergelegd in zijn boek *The Four Directions* en mijn eigen ervaring met zijn werk “systemic rituals”.  

De eenvoud (geen hocupocus!) en kracht van het werken met de 4 richtingen trof mij, wil ik graag met jullie delen en samen uitbouwen. Ook jullie kennis en ervaring op dit terrein is van harte welkom. Het is op velerelei terrein toepasbaar, niet alleen bij opstellingen. Deze masterclass is daarom ook toegankelijk voor hen die geen opleiding systeemtherapie hebben gehad maar wel interesse hebben om hun kennis en mogelijkheden binnen therapie /coaching/ bewustzijnsontwikkeling te vergroten middels deze invalshoek

Anders kijken naar vragen over relaties met behulp van opstellingen, op weg naar een bevredigende liefdesrelatie met een/ je partner door inzicht en verdieping naar verandering.


Donderdag 19 tot en met  en zondag 22 Maart

Workshop systeem/familieopstellingen aan zee: "Relaties"

Kosten particulier: € 325 all in

 


Breng LENTE in je relatie m.b.v. systeemopstellingen

Kijk in de agenda) of en welke workshops er voor dit jaar gepland staan. 


Luidt de zomer in met "Schrijven aan Zee"

O.l.v. Lia Hesemans

Drie dagen schrijven aan zee, de ultieme plek om al schrijvende je creativiteit te ervaren en te ontwikkelen.

Schrijven brengt je terug bij jezelf, je humor, levenswijsheid en je talenten.

Tijdens drie dagen aan de Noord-Franse kust wordt je uit genodigd om je te laten inspireren door de zee, de krijtrotsen het natuurgebied.

De schrijfopdrachten zijn associatief en beeldend. Dit alles in een sfeer van ontspanning en gemoedelijkheid. Schrijfervaring is niet nodig. 

Kijk in de agenda) of en welke workshops er voor dit jaar gepland staan. Het belooft elke keer weer een bijzondere speelse 3- daagse te worden met een tintje zingeving.

Waar: te Wissant, een vissersdorpje aan de Franse kust vlakbij Calais (3 uur rijden van 's-Hertogenbosch, in een gezellig familiehuis, 300 meter van de zee!

Voor wie: Voor iedereen die van schrijven houdt 


Blij van zingen aan Zee,

Olv Annet Vervoort. Klik op de linker afbeelding voor meer informatie en

Kijk in de agenda) of en welke workshops er voor dit jaar gepland staan. 


HER- INNER JE, het vrije ontvankelijke creatieve Zelf

 

Kijk in de agenda) of en welke workshops er voor dit jaar gepland staan.