Anne Verhulst. Stressreductie en geweldloze communicatie coach

 

Ik ben Anne Verhulst, 30 (1987) en geef stressreductietraining en organiseer een oefengroep geweldloos communiceren in de IPH.

 Stressreductietraining

De stressreductietraining geef ik met name in groepsverband, maar tevens individueel. De methode die ik daarbij gebruik is hartcoherentie, een biofeedbackmethode waarin gewerkt wordt met een app(araatje) dat feedback geeft op de eigen hartritmevariatie, die onregelmatig is bij stress en regelmatig wanneer we ons goed en helder voelen. Klik Hier om meer lezen.

 

Daarnaast organiseer ik een oefengroep verbindende/geweldloze communicatie (NVC). Hierin oefenen we om bewust te zijn van wat je voelt, welke behoefte daar onder ligt en hoe dit op een duidelijke manier te communiceren naar de ander waarin je wel in verbinding blijft.

Jongerencoach

Tevens ben ik werkzaam als jongerencoach. Hierbij ben ik gericht op het samen ontdekken van eigen waarde(n) en het ondersteunen in het eigen leven vormgeven op een manier waarin ze tot hun recht komen.

Mijn achtergrond qua opleidingen is pedagogische wetenschappen (Universiteit Utrecht), hartcoherentiecoach (Hart Focus), jongerencoach (Sonnevelt studies).

Daarnaast heb ik op mijn reizen verschillende jongeren- en community facilitatortrainingen gevolgd, die gericht zijn op empowerment, natuurverbinding en onderlinge verbinding.

 

terug naar agenda