DE WEG VOORBIJ DE DOOD

Datum: Vr 27 okt  I  Tijd: 10:00 tot 16:00 uur  I  Kosten: € 95-

 

Deze workshop heeft als doel het versterken van de verbinding tussen de voor ons zichtbare en voor ons onzichtbare wereld. We proberen ons dagelijks leven, ons aardse leven in een groter perspectief te plaatsen dan gebruikelijk en de weg voorbij de dood te verkennen.We proberen met ons brein ons bewustzijn uit te breiden middels beeldvormingen door ons brein. Onze eigen projecties kunnen ons helpen het geheel, het voor ons zichtbare en onzichtbare deel te ervaren. Dit zal ons helpen dat wat het leven ons aanbiedt te dragen en zelfs min of meer als een keuze te zien die onze ziel maakt. Zo krijgen we meer begrip voor onze eigen weg en die van de ander.

We onderzoeken de weg voorbij de dood van het fysieke lichaam. Wat gebeurt er als we thuiskomen in andere dimensies, hoe is ons verblijf daar en wat kunnen we ervaren m.b.t de terugkeer naar bijvoorbeeld de aarde (vanuit beelden mede zoals uitgewerkt door Michael Newton.) Centraal staat het zicht krijgen op het pad van onze ziel en het ervaren van dat wat groter is dan wij.

De workshop is ervaringsgericht met als basis het opstellen van het beeld van je ziel systeem.  Elke deelnemer staat beurtelings centraal en de anderen worden gevraagd representant te zijn.

Relativering is op zijn plaats aangezien ons brein alleen beelden kan scheppen die passen bij ons mens zijn. Derhalve bevatten de gecreëerde beelden dan ook geen werkelijkheid of waarheid. Ze zijn van abstracte aard. Ze brengen vooral een dieper bewustzijn en begrip van en over ons leven en het leven na de dood. (Kubler Ross, Michael Newton).