De weg voorbij de dood   

Woensdag 22 juni  Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur  Kosten: € 105- particulier, inclusief lunch 

Doel: Het versterken van de verbinding tussen de voor ons zichtbare en voor ons onzichtbare wereld: we proberen ons dagelijks leven, ons aardse leven in een groter perspectief te plaatsen dan gebruikelijk.

Zodoende proberen we ook datgene waarvan we m.b.v. ons brein bewust zijn uit te breiden. Van hieruit zijn we mogelijk meer in staat te dragen wat het leven ons aanbiedt, en zelfs de mogelijkheid om hetgeen het leven ons aanbiedt min of meer als een keuze te zien, die onze ziel maakt. Zo krijgen we meer begrip voor onze eigen weg en de weg van de ander. Deze bewustwording die al reeds middels opstellingen je duidelijk is geworden ervaar je nu dichterbij en persoonlijker.

Focus: De focus van de workshop is gericht op het bestaan na dit leven, de weg van de ziel. Het gaat derhalve om de weg voorbij de dood van het fysieke lichaam. Wat gebeurt er als we thuiskomen in de andere dimensies? Centraal staat het zicht krijgen op het pad van onze ziel en het ervaren van dat wat groter is dan wij.